Vokiška bulvienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vokiška bulvienė


INGREDIENTAI:

Kiaulienos kauliukų,
2-3 pieniškų dešrelių,
4-5 bulvių,
2 morkų,
1 svogūno,
3 salierų kotų,
1 šaukšto kmynų,
druskos,
kvapiųjų pipirų,
grietinės.


GAMINIMAS:

Į du litrus vandens sudėkite kiaulienos kauliukus, užvirinkite, nugraibykite putas. Bulves ir svogūną supjaustykite į keturias dalis, morkas ir salierų kotus - griežinėliais ir sudėkite į sultinį. Įberkite druskos, įdėkite keletą kvapiųjų pipirų, kmynų.

Virkite, kol suminkštės daržovės. Išvirus išimkite kaulus. Daržoves sultinyje sutrinkite. Pieniškas dešreles supjaustykite griežinėliais, sudėkite į sriubą ir dar pavirkite apie 3 min. Pagardinkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668