Pavasariniai žalieji barščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pavasariniai žalieji barščiai


INGREDIENTAI:

100 g kiaulienos,
250 g burokėlių,
600 g bulvių,
1 morkos,
1 petražolės šaknies,
1 svogūno,
300 g rūgštynių,
300 g špinatų,
8 g miltų,
60 g sviesto,
100 g grietinės,
8 g cukraus,
15 g acto,
svogūnų laiškų,
krapų,
laurų lapelių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Išvirkite kiaulieną, supjaustykite mažais gabaliukais, o išvirusį sultinį perkoškite. Burokėlius supjaustykite šiaudeliais, įberkite druskos, pipirų, įpilkite acto. Šį mišinį išmaišykite ir ištroškinkite, palaipsniui įberkite šiek tiek cukraus ir įpilant sultinio. Svogūną, morką ir petražolės šaknį supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite su miltais.

Į paruoštą sultinį su mėsa sudėkite pjaustytas bulves ir virkite apie 10 min., tuomet sudėkite tai, kas troškinasi vienoje keptuvėje, paskui - kas kepa kitoje keptuvėje. Sudėkite smulkiai pjaustytus žalumynus: špinatus, rūgštynes ir baikite virti. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668