Abrikosų ir riešutų pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosų ir riešutų pyragėliai


INGREDIENTAI:

500 g sluoksniuotos tešlos.

Į d a r u i:
100 g graikinių riešutų branduolių,
1 stiklainio (850 g) konservuotų abrikosų arba persikų,
2 šaukštų rudojo cukraus.

G l a j u i:
100 ml abrikosų uogienės,
šaukšto vandens.


GAMINIMAS:

Atšildykite tešlą ir iškočiokite lakštą. Jį supjaustykite maždaug 10 cm kraštinės kvadratais. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Graikinius riešutus šiek tiek susmulkinkite ir sudėkite ant tešlos.

Nusausinkite abrikosus ir uždėkite ant riešutų. Užberkite rudojo cukraus ir kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių. Abrikosų uogienę pavirinkite su vandeniu. Karštus pyragėlius apšlakstykite glajumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668