Voveraitės su sviestu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraitės su sviestu


INGREDIENTAI:

Voveraičių,
svogūnų,
sviesto,
druskos,
pipirų,
laurų lapų.


GAMINIMAS:

Voveraites nuplaukite, stambias perpjaukite į kelias dalis. Pakepkite su sviestu, pagardinę druska, kad išsiskirtų grybų sultys. Kai jos beveik išgaruos, sudėkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus.

Kepkite, kol svogūnai suminkštės. Baigdami kepti, įdėkite dar sviesto, pipirų ir laurų lapų. Karštas voveraites sukrėskite į stiklainius - sviestas turi apsemti visus grybus. Atvėsinkite ir laikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668