Vištų krūtinėlės su voveraičių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištų krūtinėlės su voveraičių padažu


INGREDIENTAI:

4 vištų krūtinėlės,
5 virtų kiaušinių tryniai,
300 g voveraičių,
2 svogūnai,
70-80 g sviesto,
1 l vištienos sultinio,
džiūvėsėlių,
petražolių.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustytus grybus ir svogūnus pakepkite svieste, įdėkite trynius, petražolių. Šį mišinį sumalkite mėsmale. Vištų krūtinėles išmuškite, dėkite grybų įdaro, suformuokite suktinukus ir apriškite siūlu.

Juos, pavolioję džiūvėsėliuose, apkepkite svieste, siūlus nuimkite. Tuomet sudėkite suktinukus į gilią keptuvę, užpilkite vištienos sultiniu ir troškinkite orkaitėje 15 minučių. Patiekite pabarstę petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668