300 g voveraičių,
500 g mažų šviežių bulvių,
50 g šaltai rūkyto kiaulienos kumpio,
4 šaukštai lydyto sviesto,
2 svogūnai,
400 g jautienos filė,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų,
šaukštas susmulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Voveraites nuvalykite, stambesnes supjaustykite. Bulves supjaustykite griežinėliais, kumpį - kubeliais. Pašildykite 2 šaukštus lydyto sviesto ir apkepkite jame kumpį. Spirgučius išimkite iš keptuvės. Į ją sudėkite bulves ir kepkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.
Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedeliais. Jautieną supjaustykite juostelėmis ir apkepkite likusiame svieste. Tada sudėkite grybus su svogūnais ir kepkite dar 10-15 minučių. Suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Papuoškite žalumynais ir patiekite į stalą.