Bulvių ir voveraičių troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir voveraičių troškinys


INGREDIENTAI:

300 g voveraičių,
500 g mažų šviežių bulvių,
50 g šaltai rūkyto kiaulienos kumpio,
4 šaukštai lydyto sviesto,
2 svogūnai,
400 g jautienos filė,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
2 šaukštai supjaustytų svogūnų laiškų,
šaukštas susmulkintų petražolių.


GAMINIMAS:

Voveraites nuvalykite, stambesnes supjaustykite. Bulves supjaustykite griežinėliais, kumpį - kubeliais. Pašildykite 2 šaukštus lydyto sviesto ir apkepkite jame kumpį. Spirgučius išimkite iš keptuvės. Į ją sudėkite bulves ir kepkite ant vidutinės ugnies 20 minučių.

Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedeliais. Jautieną supjaustykite juostelėmis ir apkepkite likusiame svieste. Tada sudėkite grybus su svogūnais ir kepkite dar 10-15 minučių. Suberkite prieskonius ir viską gerai išmaišykite. Papuoškite žalumynais ir patiekite į stalą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668