200 g geltonojo rūkyto sūrio,
3 konservuotų agurkų,
pusės ryšulėlio ridikėlių,
50 g rūkyto kumpio,
2 šaukštų majonezo,
šaukštelio natūralaus jogurto,
pusės ryšulėlio svogūnų laiškų,
šaukštelio citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Sūrį supjaustykite griežinėliais. Ridikėlius, agurkus ir kumpį supjaustykite kubeliais. Majonezą, jogurtą ir citrinų sultis sumaišykite kartu, įberkite druskos ir pipirų. Svogūnų laiškus nuplaukite, pusę jų smulkiai supjaustykite.
Susmulkintus swvogūnų laiškus, kumpį, ridikėlius ir agurkus sumaišykite su padažu. Ant supjaustyto sūrio dėkite po šaukštą įdaro, susukite ir perriškite svogūnu.