2 svogūnų,
1 šaukštelio maltų kmynų,
1,2 l sultinio (gali būti iš kubelių),
1 indelio konservuotų pomidorų savo sultyse,
2-3 skiltelių česnako,
1 indelio kokosų pieno,
petražolių,
druskos,
pipirų,
1 šaukšto aliejaus,
žalumynų papuošti.
GAMINIMAS:
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir kelias minutes pakepinkite su kmynais aliejuje. Konservuotus pomidorus pertrinkite ir su sultimis supilkite į sultinį, sudėkite kepintus svogūnus ir virkite 15 minučių.
Įdėkite išspaustą česnaką, supilkite kokosų pieną ir virkite dar 5 min. Susmulkinkite petražoles, suberkite į sriubą ir viską sutrinkite iki vienalytės masės. Pagardinkite prieskoniais, papuoškite smulkintais žalumynais.