Jautienos troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos troškinys


INGREDIENTAI:

750 g jautienos be kaulo,
2 šaukštų aliejaus,
1 svogūno,
1 skiltelės česnako,
2 paprikų,
400 ml konservuotų pomidorų,
2 šaukštų pomidorų padažo,
1 aitriosios paprikos,
170 g grybų,
600 ml jautienos sultinio,
1 šaukšto krakmolo,
druskos,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėjus smulkintą svogūną bei česnaką ir keletą minučių kepkite. Po to sudėkite kubeliais pjaustytą jautieną ir ant didelės ugnies kepkite 3 min. Tuomet dėkite gabaliukais pjaustytas paprikas, pomidorus, pomidorų padažą, smulkiai pjaustytą aitriąją papriką, smulkintus grybus, kepkite 3 min. nuolat maišykite.

Tada supilkite sultinį, palaukite, kol užvirs, sumažinkite ugnį, uždenkite dangtį troškinkite apie 1 val. 30 min. Krakmolą sumaišykite su 1 šaukštu vandens, supilkite į troškinį, pagardinkite druska, pipirais, išmaišykite ir palaukite, kol sutirštės. Į stalą patiekite su ryžiais, pabarstykite petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668