4 lietinių,
200 g jautienos,
1 raudonosios arba žaliosios paprikos,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
1 svogūno,
4 šaukštų majonezo,
6 salotų lapų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Iš paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite juostelėmis. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Jautieną supjaustykite juostelėmis arba nedideliais gabaliukais, pabarstykite druska bei pipirais, sudėkite į keptuvę ir iškepkite, tada sudėkite papriką, svogūnus ir kepkite, kol suminkštės.
Lietinius aptepkite majonezu. Uždėkite salotų lapų, supjaustytų juostelėmis. Jautienos įdarą padalykite į keturias dalis ir sudėkite ant lietinių. Lietinius susukite. Kiekvieną suktinuką perpjaukite pusiau, sudėkite į lėkštę ir patiekite.