1 stiklinės miltų,
po pusę stiklinės pieno ir vandens,
1 kiaušinio,
1 šaukšto aliejaus,
žiupsnelio tarkuoto muskato,
aliejaus kepti.
Į d a r u i:
50 g špinatų lapų,
3 šaukštų tarkuoto ožkos sūrio,
3 džiovintų pomidorų,
1 skiltelės česnako,
2 šaukštų aliejaus,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
smulkintų bazilikų,
šiek tiek svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Iškepkite lietinius: užmaišykite tešlą iš jai skirtų produktų ir palikite apie 30 min. pabrinkti. Įkaitinkite keptuvę, ištepkite ją trupučiu aliejaus, prieš pilant porciją tešlos, ir iškepkite lietinius. Paruoškite įdarą: špinatus susmulkinkite ir maišant trumpai pakepinkite įkaitintame aliejuje.
Į špinatus sudėkite smulkintą česnaką, sūrį, truputį druskos, pipirų ir išmaišykite. Ant lietinių, per vidurį, dėkite po šaukštą špinatų įdaro, smulkintų pomidorų ir žiupsnelį bazilikų. Suimkite lietinių kraštus ir suriškite svogūnų laiškais. Paruoštus krepšelius apkepkite įkaitintoje orkaitėje.