200 ml pieno,
75 g miltų,
3 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
80 g minkšto sviesto,
70 g ryžių,
150 ml vandens,
200 ml apelsinų sulčių,
40 ml apelsinių likerio,
po 1 šaukštą cukraus miltelių,
cukraus,
krakmolo,
2 šaukštų lydyto sviesto,
500 g vaisių asorti: bananų, kivių, mandarinų,
8 mažų traškių riestainėlių.
GAMINIMAS:
Pieną, miltus, kiaušinius, druską ir minkštą sviestą išplakite, tešlą palaikykite 30 min. kambario temperatūros patalpoje. Išvirkite ryžius, ataušinkite, sudėkite į tešlą ir permaišykite. Paruoškite padažą: šaukštą sulčių sumaišykite su krakmolu.
Užkaitinkite likusias sultis su likeriu bei cukrumi, įmaišykite krakmolą ir pavirinkite, kol gerokai sutirštės. Išlydžius sviestą iškepkite 8-12 plonų blynelių. Vaisius nulupkite, smulkiai supjaustykite, sudėkite į susuktų blynelių vidurį. Į lėkštes pripilkite padažo, sudėkite blynelius, pabarstytus cukraus milteliais. Papuoškite vaisiais.