Jūros lydeka su kokoso drožlėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jūros lydeka su kokoso drožlėmis


INGREDIENTAI:

500 g jūros lydekos,
2 šaukštų miltų,
2 kiaušinių,
1/2 citrinos,
200 g kokoso drožlių,
150 g lydyto sviesto ar aliejaus,
200 g grietinės,
1 šaukštelio prieskonių,
1 cukinijos,
5 ananasų griežinėlių,
citrinos,
virtų ryžių garnyrui.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustykite pailgais gabaliukais, pabarstykite prieskoniais, užlašinkite keletą lašų citrinos sulčių ir palikite 1-2 val. Tuomet apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje, kokoso drožlėse ir iškepkite įkaitintuose riebaluose.

Padėkite šiltai. Riebaluose, kuriuose kepė žuvis, apkepkite cukinijų ir ananaso griežinėlius. Paruoškite padažą: grietinę supilkite į keptuvę, įberkite prieskonių ir pakaitinkite. Padažą užpilkite ant kepsniukų, garnyrui paruoškite virtų ryžių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668