500 g jūros lydekos,
2 šaukštų miltų,
2 kiaušinių,
1/2 citrinos,
200 g kokoso drožlių,
150 g lydyto sviesto ar aliejaus,
200 g grietinės,
1 šaukštelio prieskonių,
1 cukinijos,
5 ananasų griežinėlių,
citrinos,
virtų ryžių garnyrui.
GAMINIMAS:
Žuvį supjaustykite pailgais gabaliukais, pabarstykite prieskoniais, užlašinkite keletą lašų citrinos sulčių ir palikite 1-2 val. Tuomet apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje, kokoso drožlėse ir iškepkite įkaitintuose riebaluose.
Padėkite šiltai. Riebaluose, kuriuose kepė žuvis, apkepkite cukinijų ir ananaso griežinėlius. Paruoškite padažą: grietinę supilkite į keptuvę, įberkite prieskonių ir pakaitinkite. Padažą užpilkite ant kepsniukų, garnyrui paruoškite virtų ryžių.