Vištienos vyniotinis su petražolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos vyniotinis su petražolėmis


INGREDIENTAI:

1 višta (apie 1,2 kg),
truputis universalaus prieskonių mišinio.

Į d a r u i:
200 g petražolių lapelių,
2 virtų kiaušinių baltymai.


GAMINIMAS:

Mėsą (odos nelupkite) atskirkite nuo kaulų, truputį pamuškite mėsos plaktuku ir pabarstykite prieskoniais. Mėsą dėkite taip, kad oda būtų apačioje. Įdarui susmulkinkite petražoles ir sumaišykite jas su virtais susmulkintais kiaušinių baltymais.

Įdarą sudėkite ant mėsos ir formuokite vyniotinį. Susukite jį į specialią plėvelę, suriškite ir virkite apie 40-50 min. Išvirusį vyniotinį paslėkite ir atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668