Kėdainių blynai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kėdainių blynai


INGREDIENTAI:

1 kg bulvių,
2 kiaušinių,
2 šaukštų manų kruopų,
250 g maltos kiaulienos ar jautienos,
1 svogūno,
2 šaukštų grietinės,
druskos,
peletrūno,
raudonėlio pagal skonį,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Sutarkuokite bulves, supilkite išplaktus kiaušinius, suberkite manų kruopas, sudėkite prieskonius, pasūdykite ir gerai išmaišykite. Į įkaitintą aliejų dėkite šaukštą tarkių, ant jų uždėkite mėsos įdaro ir ant viršaus dar šaukštą tarkių.

Apkepusį blyną apverskite. Prieš patiekiant blynus dar 3-5 min. pakepkite orkaitėje. Padažas tinka pagal kiekvieno skonį - grietinės, lydyto sviesto ar pikantiškas grybų.

Paruoškite įdarą: mėsą apkepkite keptuvėje su smulkintais svogūnais, pabaigoje įdėkite 2 šaukštus grietinės, pipirų, peletrūno, raudonėlio ir druskos pagal skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668