1 kg bulvių,
500 g morkų,
500 g cukinijų,
1 šaukšto rūgščios grietinės,
3 svogūnų,
po žiupsnelį cukraus,
druskos,
pipirų,
mairūnų,
tarkuotų muskatų riešutų,
pluoštelio svogūnų laiškų,
6 kiaušinių,
200 g miltų,
200 g tarkuoto mocarelos sūrio,
aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Nuskustas bulves bei morkas, nuluptas cukinijas stambiai sutarkuokite. Įmaišykite smulkiai sukapotą svogūną, žiedeliais supjaustytus laiškus bei prieskonius. Įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, tarkuotą sūrį ir viską gerai išmaišykite. Įkaitintame aliejuje kepkite delno dydžio maždaug 5 mm storio blynelius. Prie jų labiausiai tinka obuoliene.