350 g miltų,
400 ml lieso pieno,
3 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
400 g maltos mėsos (jautienos arba kalakutienos),
1 svogūno,
1 didelės morkos,
1 cukinijos,
1 dėžutės konservuotų luptų pomidorų,
šiek tiek alyvų aliejaus,
100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
česnakų,
mairūnų,
raudonėlių.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kiaušinių, pieno bei trupučio druskos pagaminkite netirštą blynų tešlą ir iškepkite 8 lietinius. Maltą mėsą apkepinkite keptuvėje, sudėkite kubeliais pjaustytus svogūnus, stambiai tarkuotą cukiniją bei morką. Pagardinkite prieskoniais ir česnaku.
Pabaigoje sudėkite nukoštus susmulkintus pomidorus ir užvirinkite. Į torto formą dėkite pakaitomis lietinį, įdaro sluoksnį ir t. t. Viršutinis sluoksnis turi būti be įdaro. Jį apibarstykite fermentiniu sūriu. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 20 min. Patiekite su pomidorų padažu bei žaliosiomis salotomis.