T e š l a i:
75 g miltų,
75 g ryžių miltų,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio sezamų aliejaus,
3 šaukštų augalinio aliejaus,
6 svogūnų laiškų,
1 raudonos paprikos.
Aštriam p a d a ž u i:
7 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų acto,
2 šaukštų ryžių padažo,
1 cm imbiero šaknies (sutarkuoti),
2 šaukštelių pakepintų sezamo sėklų,
žiupsnelio čili pipirų,
žiupsnelio cukraus.
GAMINIMAS:
Sumaišykite paprastus miltus su ryžių miltais, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Nuolat maišykite ir po truputį pilkite 225 ml vandens, po to sezamų aliejų ir palikite pastovėti tešlą 30 minučių.
Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus. Įberkite po trečdalį svogūno laiškų ir smulkiai supjaustytos paprikos, tolygiai paskirstykite ir įpilkite trečdalį tešlos. Uždenkite dangčiu ir kepkite 5 min., blyną apverskite ir uždengus kepkite dar 3 minutes.
Tuomet nuimkite dangtį ir pakepkite 2 min. Iškeptą blynelį padėkite šiltai ir tą patį padarykite su likusia tešla. Korėjietiški blyneliai skanu su aštriu padažu. P a d a ž a s: sumaišykite sojų padažą su actu, dėkite likusius ingridientus ir gerai išmaišykite.