Korėjietiški blyneliai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Korėjietiški blyneliai


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
75 g miltų,
75 g ryžių miltų,
1 kiaušinio,
1 šaukštelio sezamų aliejaus,
3 šaukštų augalinio aliejaus,
6 svogūnų laiškų,
1 raudonos paprikos.

Aštriam p a d a ž u i:
7 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų acto,
2 šaukštų ryžių padažo,
1 cm imbiero šaknies (sutarkuoti),
2 šaukštelių pakepintų sezamo sėklų,
žiupsnelio čili pipirų,
žiupsnelio cukraus.

GAMINIMAS:

Sumaišykite paprastus miltus su ryžių miltais, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Nuolat maišykite ir po truputį pilkite 225 ml vandens, po to sezamų aliejų ir palikite pastovėti tešlą 30 minučių.

Nedidelėje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą augalinio aliejaus. Įberkite po trečdalį svogūno laiškų ir smulkiai supjaustytos paprikos, tolygiai paskirstykite ir įpilkite trečdalį tešlos. Uždenkite dangčiu ir kepkite 5 min., blyną apverskite ir uždengus kepkite dar 3 minutes.

Tuomet nuimkite dangtį ir pakepkite 2 min. Iškeptą blynelį padėkite šiltai ir tą patį padarykite su likusia tešla. Korėjietiški blyneliai skanu su aštriu padažu. P a d a ž a s: sumaišykite sojų padažą su actu, dėkite likusius ingridientus ir gerai išmaišykite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668