T e š l a i:
2/3 stiklinės miltų,
2 kiaušinių,
100 ml pieno,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
1 šaukštelio aliejaus,
trupučio druskos.
Į d a r u i:
50 g razinų,
100 g riešutų,
1 šaukšto miltinio cukraus,
1 stiklinė romo (galima pakeisti citrinų ar apelsinų žievelių antpilu).
U ž p i l u i:
200 g šokolado.
GAMINIMAS:
Pirmiausia razinas užpilkite romu arba citrinų ar apelsinų žievelių antpilu ir palikite pastovėti. Tešlai skirtus produktus išmaišykite ir iškepkite lietinius blynus. Jei tešla bus tiršta, galima dar įpilti pieno. Riešutus sumalkite mėsmale, įberkite miltinio cukraus.
Razinas išsemkite iš romo, lengvai nuspauskite ir sudėkite į riešutų masę, viską gerai išmaišykite. Įdarą dėkite ant lietinių ir juos gražiai sulankstykite. Kai blyneliai bus paruošti, juos pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 5 min. Šokoladą ištirpinkite ant garų, supilkite antpilą, kuriame mirko razinos, išmaišykite. Karštus lietinius apliekite šokoladu. Papuoškite miltiniu cukrumi ir plakta grietinėle.