200 g agurkų,
600 g vištienos filė,
10 g svogūnų laiškų,
3 g česnakų,
4 g druskos,
kiaušinis,
5 šaukštai sojų padažo,
10 g acto,
5 g garstyčių,
paprikos,
aliejaus,
cukraus.
GAMINIMAS:
Vištieną virkite 20-30 minučių, atvėsinkite, susmulkinkite nedideliais gabalėliais. Kiaušinį gerai išplakite ir iškepkite kaip blynelį. Šviežius agurkus supjaustykite pusmėnuliais. Vištieną sumaišykite su agurkais, suberkite supjaustytus svogūnus, česnakus.
Įdėkite garstyčių, cukraus, supilkite actą, aliejų, sojų padažą, paskaninkite druska. Viską rūpestingai išmaišykite. Pagamintą patiekalą pastatykite valandai į šaldytuvą. Prieš patiekdami į stalą, papuoškite plonai supjaustyta paprika ir kepto kiaušinio juostelėmis. Patiekalą valgykite šaltą.