400 g česnakinio tepamojo sūrelio,
100 g "Rama" kremo,
300 g neriebaus kumpio,
1 mažas balto poro griežinėlis,
sauja petražolių,
grūstų juodųjų pipirų,
žiupsnelis druskos.
GAMINIMAS:
Prieš maišant su kitais produktais tepamąjį sūrelį patartina palikti atšilti ir suminkštėti, jei naudojate varškę - sutrinti per tankų nailoninį sietelį. Kietuosius komponentus būtina sutarkuoti, susmulkinti, sumalti mėsmale arba sutrinti į vientisą tyrę, o prieskonius - kuo smulkiau sukarpyti žirklėmis ar sukapoti stambiu peiliu.
Naudotinas tirštas majonezas. Skysto majonezo ir grietinės naudoti nepatartina. Visi pateikti produktai turi būti sutrinti maišytuvu arba virtuvės kombainu į vientisą tyrę.