1 stiklinės česnako,
2 saldžiųjų paprikų,
1/2 baklažano,
6 riekelių baltos duonos arba bandelių,
2 šaukštų majonezo,
1 šaukšto natūralaus jogurto,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų šviežių kapotų bazilikų.
GAMINIMAS:
Pipirus ir baklažaną supjaustykite riekutėmis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, suvyniokite į foliją ir kepkite ant grotelių 15 minučių. Česnaką sutrinkite, sumaišykite su majonezu ir natūraliu jogurtu.
Duonos riekeles perpjaukite pusiau ir apkepkite ant grotelių (žarijos neturi būti labai kaitrios). Ant šiltos duonos tepkite česnakinį padažą, uždėkite folijoje keptų daržovių, vėl užtepkite padažo ir apibarstykite kapotais bazilikais.