Pupelių ir svogūnų salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių ir svogūnų salotos


INGREDIENTAI:

2 stiklinių (maždaug 400 g) baltųjų pupelių,
2-3 raudonųjų svogūnų,
šiek tiek kapotų petražolių,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų balzaminio acto,
1 šaukštelio garstyčių, druskos, pipirų.


GAMINIMAS:

Nulupkite ir sukapokite raudonuosius svogūnus. Nusausintas pupeles sumaišykite su svogūnais ir petražolėmi9s. Paruoškite padažą iš aliejaus, balzaminio acto, garstyčių ir prieskonių. Sumaišykite su pupelėmis ir svogūnais. Prieš patiekdami valandą laikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668