1 mažo indelio (185 g) tuno gabaliukų,
300 g ankštinių pupelių,
saujos ridikėlių,
žaliųjų salotų lapų,
1 raudonojo svogūno,
200 g grūdėtos varškės,
šviežio baziliko.
P a d a ž u i:
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukštelio baltojo vyno acto,
1 šaukštelio skysto medaus,
druskos,
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Perkoškite tuno gabaliukus. Perpjaukite per pusę pupeles ir virkite garuose arba pasūdytame vandenyje 5 minutes. Supjaustykite skiltelėmis svogūną ir pusiau perpjaukite ridikėlius.
Padažui sumaišykite tarpusavyje alyvuogių aliejų, vyno actą, medų, druską ir juoduosius pipirus. Visas salotų sudedamąsias dalis sudėkite į lėkštę ir užpilkite padažo.