3 kg kiaulienos šoninės.
S ū d y m u i:
200 g rupios druskos,
30 g cukraus,
12 sutrintų kadagių uogų,
1 šaukštelio džiovintų kalendrų,
4 kapotų svogūnų,
5-6 kapotų česnako skiltelių.
Saldžiarūgščiam p a d a ž u i:
100 g sviesto,
200 g slyvų uogienės,
300 g pomidorų tyrės,
4 šaukštų medaus,
100 ml saldaus sojų padažo "Ketjap Manis",
4 šaukštų balzaminio acto.
GAMINIMAS:
Sumaišykite sausam sūdymui skirtus produktus ir gautu mišiniu įtrinkite mėsą. 2-3 paras laikykite mėsą šaldytuve. Puode išlydykite sviestą. Pridėkite medaus, slyvų uogienės, pomidorų tyrės, sojų padažo, balzaminio acto ir virkite 10-15 minučių (temperatūra - žema).
Mėsą 1 valandą rūkykite stipriuose dūmuose. Tada kepkite ant grotelių kartkartėmis pavartydami apie 30 minučių.