Antrekotas su juodųjų serbentų marinatu( Kepta ant grotelių) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Antrekotas su juodųjų serbentų marinatu( Kepta ant grotelių)


INGREDIENTAI:

4 antrekoto pjausnių,
50 ml alyvuogių aliejaus,
50 ml juodųjų serbentų sulčių koncentrato arba natūralių sulčių,
2 šaukštų sojų padažo,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoškite marinatą iš aliejaus, juodųjų pipirų, druskos, sulčių koncentrato ir sojų padažo. 2-3 valandas marinuokite antrekoto pjausnius. Mėsą kepkite iš abiejų pusių 4-5 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668