Kiaulienos kumpis su imbieru (Kepama ant grotelių) receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos kumpis su imbieru (Kepama ant grotelių)


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1,5-2 kg kiaulienos kumpio,
1,2 stiklinės sojų padažo,
1/2 stiklinės brendžio,
1 stiklinės vandens,
2 skiltelių česnako,
1 šaukštelio tarkuoto imbiero,
1 šaukštelio penkių pipirų mišinio.

GAMINIMAS:

Nepjaustytą kumpį įdėkite į dubenį ir iki pusės užpilkite vandeniu. Sojų padažą, brendį, trintą česnaką, imbierą, pipirus užpilkite stikline vandens, gerai išmaišykite, užpilkite ant mėsos ir uždenkite dangčiu. Laikykite šaldytuve 6 valandas, retkarčiais pavartykite, kad marinatas geriau įsigertų į mėsą.

Kumpį išimkite iš dubens, nusausinkite ir kepkite ant grotelių 3-4 valandas. Žarijos neturi būti kaitrios. Mėsą dažnai vartykite ir laistykite marinatu. Kai mėsa suminkštės, supjaustykite ją plonais griežinėliais ir užpilkite likusiu pavirintu marinatu

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668