Kiaulienos išpjova su konjaku receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos išpjova su konjaku


INGREDIENTAI:

2 kg kiaulienos išpjovos,
1/2 stiklinės Dižono garstyčių,
6 skiltelių česnako,
1 šaukšto konjako,
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
česnakinės druskos,
2 šaukštų citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Į emaliuotą puodą įpilkite 2 l vandens. Sudėkite garstyčias, trintą česnaką, supilkite citrinų sultis, konjaką, suberkite česnakinę druską. Viską gerai sumaišykite . Į marinatą sudėkite porcijomis supjaustytą kiaulienos išpjovą ir palikite 2 valandoms.

Mėsą dėkite ant grotelių ir kepkite apie 30 minučių. Kepdami mėsą dažnai laistykite marinatu ir vartykite. Snglys turi būti kaitrios.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668