2 kg kiaulienos šonkauliukų,
1/2 stiklinės pomidorų padažo,
1 šaukšto garstyčių miltelių,
1/4 stiklinės tamsaus romo,
2 skiltelių česnako,
1 stiklinės rudojo cukraus,
1/4 stiklinės sojų padažo,
1/2 stiklinės aitriųjų paprikų padažo,
1/4 stiklinės Vorčesterio padažo,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Šonkauliukus apkepkite namuose: įvyniokite į foliją ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą. Romą, česnaką, visus padažus, cukrų ir pipirus gerai išmaišykite emaliuotame puode. Sudėkite apkeptus šonkauliukus ir marinuokite apie 1 valandą. Dėkite ant grotelių ir kepkite ant karštų žarijų.