T e š l a i:
170 g miltų,
3 kiaušiniai,
3 šaukštai vandens,
100 g cukraus.
K e p i m o formai:
sviesto.
P a g a r d u i:
stiklinė vyšnių sulčių,
3-4 šaukštai romo,
2 tryniai,
stiklinė grietinėlės,
šaukštas krakmolo.
GAMINIMAS:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi, baltymus išplakite su druska, kad būtų standžios, bet nesausos putos. Atsargiai sumaišykite. Tuomet po truputįberkite miltus, pilkite šiltą vandenį ir užmaišykite tešlą. Kepimo formą ištrinkite sviestu, į ją dėkite tešlą ir, nustačius vidutinį mikrobangų krosnelės galingumą, kepkite 6-9 minutes.
Kelias minutes palaikykite kepimo formoje, o paskui išimkite ir leiskite atvėsti. Vyšnių sultis sumaišykite su 2 šaukštais romo. Į šį skystį dėkite pyragą ir leiskite įmirkti. Išplakite grietinėlę, trynius ir krakmolą. Mišinį kaitinant sumaišykite 1 ar 2 kartus, tik neleiskite jam užvirti. Tuomet pilkite likusį romą. Prieš tiekiant bobelę apliekite šiuo pagardu.