400 g spagečių,
sviesto,
1 svogūnas,
1 morka,
2 skiltelės česnako,
1 indelis konservuotų trintų pomidorų su bazilikais,
1 šaukštas pomidorų pastos,
1/2 šaukštelio maltos aitriosios paprikos,
1 šaukštas padažo,
1/2 šaukštelio cukraus,
400 g vištienos faršo,
druskos,
pipirų,
1 šaukštas plonai pjaustyto arba tarkuoto parmezano,
šviežių bazilikų lapelių.
GAMINIMAS:
Spagečius išvirkite pasūdytame vandenyje, nukoškite. Svieste pakepinkite supjaustytu svogūną, morką, grūstas česnako skilteles. Supilkite konservuotus pomidorus, įdėkite pomidorų pastos, pagardinkite aitriąja paprika, sojų padažu, cukrumi.
Kelias minutes troškinkite. Atskirai pakepinkite faršą, pabarstykite druska, pipirais ir įmaišykite į padažą. Į lėkštes įdėkite virtų makaronų, ant jų užpilkite vištienos padažo, apiberkite parmezanu, papuoškite šviežiais bazilikų lapeliais.