400 g svogūnų,
150 ml pieno,
3 kiaušinių,
100 g žementalio sūrio,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
100 g miltų,
1 pakelio kepimo miltelių,
1 šaukšto maltų kmynų,
pagal skonį druskos,
pipirų,
šiek tiek ribalų formai ištepti.
GAMINIMAS:
Svogūnus susmulkinkite kubeliais, sūrį sutarkuokite. Kiaušinius išplakite su pienu ir su kepimo milteliais sumaišytais su miltais, suberkite svogūnus, sūrį, kmynus, druską, pipirus, supilkite aliejų ir viską gerai išmaišykite.
Tešlą supilkite į riebalais išteptą torto formą ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30 min. Ne vegetarai gali į tešlą įmaišyti smulkiais kubeliais pjaustytos šoninės ar kumpio.