Kiaulienos kepsnys su gelsvėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos kepsnys su gelsvėmis


INGREDIENTAI:

0,5 kg kiaulienos nugarinės,
truputis druskos,
maltų juodųjų ir
kvapiųjų pipirų,
3 svogūnai,
2 paprikos,
1 sauja šviežių susmulkintų gelsvių lapų,
aliejaus,
stiklinė sauso baltojo vyno.


GAMINIMAS:

Mėsą įtrinkite druska bei pipirais. Svogūnus supjaustykite kubeliais. Išvalytas paprikas supjaustykite šiaudeliais. Svogūnus ir paprikas pakepkite įkaitintame aliejuje. Mėsą supjaustykite plonais gabaliukais ir sudėkite į riebalais pateptą kepimo skardą.

Ant kiekvieno gabaliuko viršaus uždėkite sluoksnį pakepintų daržovių mišinio. Ant viršaus užberkite susmulkintų gelsvių lapų. Kepkite 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Kepdami nuolat šlakstykite vynu. Patiekite su biriai virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668