Agurklių garnyras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Agurklių garnyras


INGREDIENTAI:

250 g agurklių lapelių,
25 g svogūnų laiškų,
2 skiltelės česnakų,
truputis alyvuogių aliejaus,
pomidorų padažo,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Agurklių lapelius ir svogūnų laiškus susmulkinkite ir ant mažos ugnies truputį patroškinkite uždengtoje keptuvėje su aliejumi. Tada įdėkite sutrintus česnakus ir pomidorų padažo. Įberkite druskos ir pipirų. Pakaitinkite 5 min. Patiekite su mėsa, žuvimi, bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668