Aviečių pyragas su baltuoju šokoladu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aviečių pyragas su baltuoju šokoladu


INGREDIENTAI:

2 stiklinių kvietinių miltų,
2 šaukštų cukraus,
150 g kepinių margarino,
2 plytelės baltojo šokolado,
250 ml grietinėlės,
1 stiklinės aviečių,
druskos.


GAMINIMAS:

Susmulkintą šokoladą suberkite į puodą su grietinėle. Pavirkite ant silpnos ugnies vis pamaišydami, kol ištirps. Miltus, cukrų, druską ir margariną sumaišykite iki vienalytės masės. Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir 30 min. palaikykite šaldiklyje.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Iš tešlos suformuokite pyrago pagrindą. Kepkite 25-30 min., išėmę leiskite atvėsti. Šokolado kremą išplakite plakikliu. Pusę aviečių suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias išdėliokite ant viršaus, pabarstykite baltojo šokolado drožlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668