Marokietiškas humusas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marokietiškas humusas


INGREDIENTAI:

2 skiltelių česnako,
1/4 stiklinės šviežios citrinos sulčių,
1/4 stiklinės vandens,
400 g apvirtų arba konservuotų avižirnių,
1/2 stiklinės sezamų aliejaus,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Avižirnius pavirkite, kol suminkštės. Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir plakite tol, kol masė taps vienalytė. Patiekite atskirame dubenyje. Valgykite su lavašu, balta duona arba kaip garnyrą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668