Avižinių miltų spurgos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avižinių miltų spurgos


INGREDIENTAI:

1,5 stiklinės avižinių miltų,
1/2 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
3/4 stiklinės virinto vandens,
1/2 arbatinio šaukštelio ciberžolių,
1/4 arbatinio šaukštelio malto kardamono,
1/2 stiklinės cukraus pudros,
1/4 arbatinio šaukštelio sodos,
aliejaus kepimui,
žiupsnelio druskos.


GAMINIMAS:

Suberiame visus sausus ingredientus į dubenį ir išmaišome. Pildami vandenį nuolat maišome. Valgomuoju šaukštu į įkaitintą aliejų dedame tešlą. Verdame tol, kol spurgos paruduos, išvirtas apibarstome cukraus pudra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668