Putojantis vasaros uogų gėrimas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Putojantis vasaros uogų gėrimas


INGREDIENTAI:

500 g aviečių,
800 g braškių,
1 citrinos,
200 g cukraus,
1 vanilės ankšties,
150 g šilauogių,
2 nektarinų,
1 l gazuoto vandens.


GAMINIMAS:

Nutarkuokite citrinos žievelę ir sudėkite į dubenį su 350 g aviečių, supjaustytomis braškėmis ir cukrumi. Įdėkite pusiau padalintą vanilės ankštį. Gerai sumaišykite ir leiskite pastovėti 2 valandas, kol uogos išskirs savo sultis. Sudėkite likusias uogas ir skiltelėmis supjaustytus nektarinus. Užpilkite gazuotu vandeniu ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668