Žaliasis alyvuogių padažas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žaliasis alyvuogių padažas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 1/2 stiklinės raudonosios paprikomis įdarytų alyvuogių,
2/3 stiklinės alyvuogių aliejaus,
1/2 stiklinės maltų petražolių,
1 raudonosios paprikos, sumaltos,
1 šaukštelio juodųjų pipirų,
40 g ančiuvių filė, sutrintų šakute,
1 šaukšto smulkinto česnako,
1 šaukšto smulkintų šviežių raudonėlių.

GAMINIMAS:

Stambiai supjaustykite alyvuoges, sudėkite jas į indą kartu su petražolėmis, paprika, ančiuviais, česnaku, raudonėliu ir juodaisiais pipirais. Užpilkite masę alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Indą uždenkite ir padėkite į šaldytuvą. Padažą marinuokite nuo dienos iki savaitės. Paruoštas mišinys patiekiamas su šviežiu prancūzišku batonu.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668