Žuvų šašlykai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų šašlykai


INGREDIENTAI:

3 kg žuvų (erškėtų, lašišų, kuprių, sterkų),
700 ml natūralių granatų sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
žuvų prieskonių,
kalendrų,
druskos,
šviežiai maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Žuvis nuplaukite, nuvalykite žvynus, išdarinėkite, dar kartą išplaukite ir apdžiovinkite. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į indą. Ant viršaus užbarstykite prieskonių ir užpilkite granatų sulčių (sultis pilkite tiesiai ant prieskonių). Žuvų gabalėliai turi būti apsemti.

Tuomet labai kruopščiai išmaišykite. Įpilkite aliejaus ir dar kartą išmaišykite. Prispauskite žuvis lėkšte ir palikite marinuotis 3-4 valandoms, reguliariai pamaišydami. Marinuotų žuvų gabaliukus sumaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668