3 kg žuvų (erškėtų, lašišų, kuprių, sterkų),
700 ml natūralių granatų sulčių,
2 šaukštai aliejaus,
žuvų prieskonių,
kalendrų,
druskos,
šviežiai maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Žuvis nuplaukite, nuvalykite žvynus, išdarinėkite, dar kartą išplaukite ir apdžiovinkite. Supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į indą. Ant viršaus užbarstykite prieskonių ir užpilkite granatų sulčių (sultis pilkite tiesiai ant prieskonių). Žuvų gabalėliai turi būti apsemti.
Tuomet labai kruopščiai išmaišykite. Įpilkite aliejaus ir dar kartą išmaišykite. Prispauskite žuvis lėkšte ir palikite marinuotis 3-4 valandoms, reguliariai pamaišydami. Marinuotų žuvų gabaliukus sumaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų.