T e š l a i:
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
truputis druskos,
vandens.
V a r š k ė s įdarui:
150 g varškės,
2 šaukštai grietinėlės,
1 trynys,
2 šaukštai cukraus,
truputis vanilinio cukraus.
M o r k ų įdarui:
1 morka,
2 šaukštai cukraus,
truputis aliejaus.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų pagaminkite tešlą. Varškę sumaišykite su grietinėle, tryniu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Morką sutarkuokite šiaudeliais ir pakepkite su trupučiu aliejaus, įberkite cukraus.
Iškočiokite tešlą ir formuokite virtinukus, į kiekvieno vidų dėdami po pusę arbatinio šaukštelio abiejų įdarų. Virkite apie 10 minučių.