Skaidri žemuogių uogienė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skaidri žemuogių uogienė


INGREDIENTAI:

Po 1 kg žemuogių ir
cukraus.


GAMINIMAS:

Uogas perrinkite, nuplaukite ir nudžiovinkite. Apipilkite cukrumi ir 6-8 val. palaikykite kambario temperatūroje. Užvirkite, uogas kiaurasamčiu atsargiai išgraibykite ir perdėkite į kitą indą. Sirupą dar kartą užvirinkite, uogas supilkite atgal.

Šiek tiek luktelėkite, tada uogas vėl išgraibykite iš sirupo. Tai kartokite dar kelis kartus. Uogienės spalvai pagerinti, baigiant virti, įdėkite šiek tiek citrinų rūgšties. Išpilstykite į sterilius stiklainius, sandariai uždarykite ir laikykite vėsiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668