Braškių ir rabarbarų uogienė su imbieru receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių ir rabarbarų uogienė su imbieru


INGREDIENTAI:

Po 500 g rabarbarų ir cukraus,
750 g braškių,
50 ml vandens,
pusės citrinos tarkuoto geltonojo sluoksnio,
šaukštas tarkuotos imbiero šaknies.


GAMINIMAS:

Braškes nuplaukite, pašalinkite kotelius, leiskite nusivarvėti ir supjaustykite pusiau. Rabarbarų lapkočius nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite 2 cm ilgio gabaliukais. Rabarbarus, braškes, citrinos žievelę ir cukrų sudėkite į puodą, apipilkite vandeniu ir gerai išmaišykite.

Maišant užvirkite ir virkite dar apie 5 min. Puodą nukelkite nuo ugnies ir nugraibykite putas. Sukrėskite tarkuotą imbierą ir išmaišykite. Uogienę pilkite į švarius, šiltus, verdančiu vandeniu perlietus stiklainius, sandariai uždarykite ir laikykite šaltoje vietoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668