Aukštaitiški rūgštynių šaltibarščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aukštaitiški rūgštynių šaltibarščiai


INGREDIENTAI:

400 g rūgštynių,
200 g nerūgščios grietinės,
3 švieži agurkėliai,
2 kietai virti kiaušiniai,
ryšelis krapų ir svogūnų laiškų,
litras vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Perrinktas ir nuplautas rūgštynes sudėkite į verdantį vandenį, 5-10 min. pavirkite ir atvėsinkite. Į atskirą indą įpilkite šiek tiek rūgštynių nuoviro ir jame gerai išsukite grietinę. Supilkite į rūgštynes.

Svogūnų laiškus bei krapus nuplaukite, nusausinkite, susmulkinkite ir suberkite į sriubą. Kiaušinius nulupkite, smulkiai supjaustykite ir suberkite į rūgštynes. Agurką supjaustykite kubeliais ir taip pat sudėkite į sriubą. Šaltibarščius pasūdykite ir gerai išmaišykite. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668