100 g paprikų,
100 g cukinijų,
50 g porų,
50 g salierų šaknų,
100 g pomidorų,
100 g konservuotų kukurūzų,
1 l sultinio druskos,
maltų baltųjų pipirų,
šaukštas smulkintų žalumynų.
M a k a r o n a m s:
200 g miltų,
druskos,
cukraus.
GAMINIMAS:
Į verdantį sultinį dėkite smulkintus porus, šiaudeliais supjaustytas paprikas, kubeliais pjaustytus salierus. Užvirinkite ir 2 minutes pavirinkite. Tada sudėkite stambesniais kubeliais supjaustytas cukinijas, suberkite kukurūzus ir smulkintus pomidorus.
Skaninkite prieskoniais, berkite žalumynus. Makaronams užminkykite tokio kietumo tešlą kaip koldūnams. Tada imkite mažą gabalėlį tešlos ir voliodami tarp delnų formuokite 2 cm ilgio makaronus. Dėkite į verdantį sūdytą vandenį ir virkite 4 minutes. Išgriebus berkite į daržovių sriubą.