Trintų morkų sriuba su žirneliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trintų morkų sriuba su žirneliais


INGREDIENTAI:

1 kg morkų,
indelis konservuotų žaliųjų žirnelių,
4 bulvės,
2 dideli svogūnai,
1-1/2 l vištienos sultinio, citrina,
petražolių lapelių.


GAMINIMAS:

Morkas, bulves ir svogūnus nulupkite, nuplaukite, supjaustykite gabalėliais, užpilkite sultiniu ir virkite 25 min. Tada daržoves ataušinkite, sutrinkite plaktuvu, suberkite konservuotus žirnelius, liekite citrinos sultis ir išmaišykite. Sriubą tiekite pakaitintą, apibarstytą petražolių lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668