Kopūstų maltiniai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų maltiniai


INGREDIENTAI:

800 g kopūsto gūžės,
0,5 stiklinės ryžių,
2 kiaušiniai,
2-3 šaukštų miltų,
2 svogūnų,
2 šaukštų džiūvėsėlių,
50 g sviesto,
pipirų,
druskos,
riebalų (maltiniams kepti).


GAMINIMAS:

Kopūsto gūžę nuplaukite, perpjaukite į 4 dalis, išimkite kotą, dėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir apvirinkite. Išgriebkite, nuvarvinkite vandenį ir sumalkite mėsmale. Sudėkite išvirtus ryžius, svieste pakepintus svogūnus, suberkite džiūvėsėlius.

Įmuškite kiaušinius, pasūdykite, įberkite pipirus ir viską gerai išmaišykite. Iš gautos masės darykite maltinius, pavoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir iš abiejų pusių iškepkite įkaitintuose riebaluose. Patiekite su grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668