Itališkas braškių desertas receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkas braškių desertas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

300 g migdolinių sausainėlių,
150 g kavos pupelių,
400 ml grietinėlės plakti,
4 tryniai,
4 šaukštai cukraus,
3 indeliai (750 g)maskarponės,
2 šaukštai citrinų sulčių,
800 g braškių,
3 šaukštai "Amaretto" likerio,
kakavos miltelių (viršui apibarstyti).

GAMINIMAS:

Kavos pupeles iš vakaro užpilkite grietinėle ir laikykite šaldytuve. Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius su cukrumi išsukite iki purumo. Į juos įmaišykite maskarponę, citrinų sultis. Kavos pupeles išgriebkite iš grietinėlės. Grietinėlę išplakite (jei ji neriebi, plakant įberkite standiklio, pvz., "Sahnesteif" arba "Smetanfix")

Plaktą grietinėlę atsargiai įmaišykite į maskarponės masę. Braškes supjaustykite griežinėliais. Desertą sluoksniuokite viename dideliame skaidraus stiklo inde arba vienos porcijos indeliuose. Pirmiausia sudėkite sausainius ir apšlakstykite likeriu. Ant viršaus sukrėskite kremą, gausiai apibarstykite kakavos milteliais ir prismaigstykite uogų griežinėlių. Gatavą desertą kelioms valandoms dėkite į šaldytuvą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668