800 g maltos jautienos,
150 ml universalaus lauko kepsnių aliejaus,
2 arb. š. druskos,
8 bandelių mėsainiams,
2 pomidorų, supjaustytų riekelėmis,
1 raudonojo svogūno, supjaustyto riekelėmis,
100 g mocarelos, supjaustytos riekelėmis,
1 indelio šviežių bazilikų.
GAMINIMAS:
Sumaišykite mėsą su kepsnių aliejumi ir druska. Suformuokite 8 vienodo dydžio mėsainius. Patepkite juos kepsnių aliejumi ir kepkite kepsninėje iš abiejų pusių po 2-3 min. Tada pabarstykite juodaisiais pipirais.
Vėliau kepsninėje pašildykite mėsainių bandeles ir apipilkite visas jas trupučiu lauko kepsnių padažo. Tada ant jų uždėkite mėsainius ir mocarelos riekeles, taip pat pomidorus, svogūnus ir pabarstykite baziliku. Patiekite iškart.