Trupiniuotis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trupiniuotis


INGREDIENTAI:

200 g margarino,
1 stiklinė pieno,
4-5 stiklinės miltų,
1/2 stiklines maltų riešutų,
1 - 1/2 indelio kondensuoto pieno „Rududu",
2 kiaušiniai.


GAMINIMAS:

Margariną sutarkuojame, suplakame su pienu ir kiaušiniais, suberiame miltus ir suminkome tešlą. Paruoštą tešlą padalijame į 5-6 dalis, sudedame į polietileninius (skirtus maisto produktams) maišelius ir 1/2 val. palaikome šaldymo kameroje.
Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi. Kiekvieną tešlos dalį sutarkuojame burokine tarka ir paskleidžiame ant skardos. Kepame 200 °C temperatūros orkaitėje apie 20 min., kol trupiniai gražiai paruduoja. Iškeptus trupinius atšaldome, sutrupiname rankomis, po to suberiame susmulkintus riešutus, supilame kondensuotą pieną ir viską gerai išmaišome. Masę dedame ant lėkštės arba padėklo, gerai suspaudžiame ir atšaldome. Atšaldytą supjaustome norimos formos gabaliukais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668